Full of Desire Publicerat 2014-03-29 | Kl 18:30:45 | - Vardag,

Idag har jag bara jobbat på assistentjobbet hela dagen. I morgon ska jag plåta Cissi!!! Har aldrig fotograferat henne innan så det ska bli spännande, dock så vet jag inte vart och hur riktigt. Jag får brainstorma när jag kommit hem! Det kanske blir lite spontant ut med bilen i morgon och leta platser att fotografera på.. haha. 
 
Denna vecka har det varit dåligt med träning. Skulle springa torsdag, tog vilodag istället, skulle springa fredag men fick hoppa in på jobbet istället. Idag har jag bara jobbat så jag har inte kunnat träna idag heller... Får bli extrapass i veckan... Dock har jag noll tid över!!!??!???!? Oj oj. Mycket nu.. Ser alla löpare genom fönstret och önskar att jag kan dra ut!! 

Redhead Publicerat 2014-03-28 | Kl 17:39:15 | - Vardag, iPhone,Idag var jag på studio Caroline och fixade håret rejält! När jag kom till studion var jag oborstad och fet i håret, helt ofräsch. Så när duktiga Lisa var klar så var jag super nöjd! Toppen!!! Delar med mig av lite före-efter bilder! 

W Publicerat 2014-03-26 | Kl 20:37:00 | - Porträtt & Modell, - Vardag,

Snygga Elina alltså! Det blev några väldigt bra bilder och jag är nöjd. Vill fotografera vid mer liknande platser, jag blir definitivt mer inspirerad när det är ett intressant ställe jag ska fotgorafera på. Dock har jag inte hittat så jätte många av dem... Några tips kanske? 
 
Idag har jag filmat reklamfilm med Julia och Niklas. Det gick snabbt och bra, haha. Senare mötte jag upp Nora för tidningsjobb, det blev inslag för webb-tv:n och vanlig intervju. Första gången som jag filmat för DTwebben, jag var lite närvös men det gick smidigt och bra! 
 
I morgon är jag LEDIG!!!!! Så bryn/fransfärlängning står på schemat, på fredag ska jag klippa och färga håret!!!!!!!!

Follow on Bloglovin