Funderar Publicerat 2014-04-21 | Kl 17:22:20 | - Vardag,


Är just nu på assistentjobbet och funderar över mitt liv som just nu är mer än stressigt. Jag tar åt mig allt för mycket jobb och det blir ångest när jag inte får tid till att vila eller ha tid för mig själv. Men jag blir bättre och bättre på att tacka nej och ta vara på den lediga tiden. Jag pressar in sociala aktiviteter i schemat så jag får tillbringa tid med mina vänner. 

Det som möjligtvis inte prioriteras är skolan och sömn. Vilket inte är så smart, men jag försöker! 

Samtidigt som det är kämpigt är jag så otroligt tacksam över att jag har jobb, tänk att jag faktiskt jobbar med fotografering. Det är underbart, men jag tänker inte ljuga eller inte berätta hela sanningen, det är kämpigt! Men det är värt det i slutändan, så därför fortsätter jag och allt löser sig! 

Nästa kapitel tack Publicerat 2014-04-12 | Kl 11:50:39 | - Bilder på mig, - Vardag, Min Fotografering,

Nästa vecka är det student kick-off, det känns verkligen som att slutet närmar sig nu. Kurserna börjar dra ihop sig, lärarna blir stressade och allt mer party och vänner. Riktigt roligt, nu vill jag verkligen sluta skolan och börja ett nytt kapitel. Jag ska jobba 4veckor i sommar, sen åka på semester med familjen och förhoppningsvis med Kära Matilda. Kan tiden gå lite snabbare, tack?? 

Pushar Publicerat 2014-04-10 | Kl 21:29:54 | - Bilder på mig, - Vardag, Min Fotografering, getting better,

Hektiskt. Idag har jag planerat sommarens jobb. Planerat morgondagen (joho). Skrivit nationellt prov. I morgon ska jag försöka få iväg ansökan till högskolan. Planerar för jobb i helgen. Nästa vecka har jag ingen ledig dag, förutom helgen som jag måste göra plugg och jobba med bilder såklart! Tur man inte har tråkigt! Är pepp på livet nu, allt ser lite ljusare ut och ångesten blir allt mindre och krymper och förvandlas till förväntan. Har till och med tränat bra denna vecka. En klapp på axeln till mig!!

Follow on Bloglovin