Varje dag är en ny start Publicerat 2013-12-30 | Kl 20:56:00 | - Vardag,

Nu händer det mycket förutom på foto fronten. I morgon firas det nya året in med mina fantastiska vänner och sen är det nytt år. Spännande, eller ja... det kommer antagligen vara som alltid och som likadant. Varför ska ett nytt år vara en ny chans, tid för förändring och nytt hopp? Jag anser att varje dag är allt det där! Vi har varje dag på oss att förändra, ett nytt år är bara en ursäkt för att skuta upp det man vill undvika. Till exempel sluta röka - ''från och med 2014 ska jag sluta röka'', varför inte nu? Nu på en gång? Varje dag är en ny chans och nya äventyr. Nyår är till för att vara med sina vänner, fira och leva livet. Ja men visst är det en härlig känsla att det kommer et nytt år med möjligtvis förändring, men varför inte försöka ha den känslan jämt? Ta livet i egna händer! 
 
2013 har varit ett fantastiskt år. Jag har varit som lyckligast, men också som olyckligast detta år. Men jag hoppas att lyckan fortsätter och att jag inte kommer stå ensam. Mycket kommer hända 2014. Det kommer vara året jag tar studenten och möjligtvis tar mig vidare ut i det okända. Läskigt. Ja. Men man ska inte vara rädd för att vara rädd. Jag ska försöka ta vara på detta halvår som kommer och vara med mina vänner och passa på och leva livet. 
 
Jag vill tacka 2013 men är redo att fortsätta min kurs mot en framtid med ljus, närhet, kärlek, framgång och möjligheter. Jag är redo helt enkelt! 

December Publicerat 2013-12-26 | Kl 15:57:47 | - Vardag, iPhone,


Oj vad mycket som hänt de senaste dagarna. Julstök för fulla muggar och roligheter. Jag firade jul med min familj i söndags, jag jobbade julafton och juldagen. Fast igår efter jobbet blev det utgång med bästa vännerna! Älskar dem så himla mycket! 

Ja och vad har hänt i mitt liv då? Massor och inget, haha. Har haft fullt upp tills idag, så nu ska jag spela Xbox sen blir det kalkon middag med familjen! Så gott! Sen kanske lite chips på det! Vem vet. 

Är nöjd med alla julklappar också! Speciellt med min nya digitala polaroid kamera!! :D

PS har färgat om håret till rött, super nöjd! 

OBEY Publicerat 2013-12-12 | Kl 09:37:20 | - Porträtt & Modell, - Vardag,

Modell - Gustav B
Helgen närmar sig och då händer det mycket! Ska jobba för fullt och fira Nickas 18års dag!! Jihoo. Ska bli så himla roligt!! Vi hörs

Follow on Bloglovin