Bagini Publicerat 2012-09-30 | Kl 20:50:19 | - Vardag,

Jag ville passa på och visa mer konst utav elin nu när jag inte har så mycket bilder att visa. Hon har så speciell stil. Hennes stil, slarvigt på något sätt, men ändå så välgjort!
Jag tycker nu att ni ska komentera era/eran favorit konstnär eller bara tipsa om någon ni tycker om!! ♥

Mina 3 favorit konstnärer Publicerat 2012-09-27 | Kl 22:13:48 | - Vardag, Mixed, Tips & Inspiration,

~LeilaniJoy 
Denna tjej är så himla duktig och har verkligen sitt eget sätt att måla och skapa på. Det gillar jag verkligen. Man blir lätt inspirerad av henne, plus är hon så jäkla söt och duktig i sina videor! 
Kolla in hennes youtube kanal här!
 
agnes-cecile
agnes-cecile är en helt fantasktisk konstnär som inprincip har bemästrat vattenfärger! Helt amazing! Älskar hennes konst. Svårt att inte fösöka göra exakt vad hon gör eftersom hon är så himla duktig och hennes värk är helt fantastiska! 
 
Bagini
Elins konst har jag följt ända sen jag började teckna. denna tjej är verkligen speciell i sin konst och ritar hästar som mästaren! Hon skapar sådanna speciella karaktärer och serier! Helt fantastisk. Fantasin hos denna tjej är oändligt! Hitta henne på deviantart här!
 
Nu vet ni vilka som jag har som favoriter. De är väligt olika varandra verkligen. Alla är välldigt speciella. Dom har verkligen hittat sin egen stil, det är någont jag själv kämpar med. Både inom målningen och fotograferingen! 

1år&9månader Publicerat 2012-09-26 | Kl 21:33:00 | - Bilder på mig, - Vardag, Mixed,

Love you ♥

Follow on Bloglovin