Oväder. Publicerat 2012-07-31 | Kl 21:03:16 | iPhone,

Idag har vädret varit mysko. Under min soprunda på jobbet började det först spö regna och fick lov att hämta regnkappan. Helt plötsligt började det tok hagla. Jag tog skydd i ett av mina "underbara" sophus och stod där ett tag. Det började att blixtra precis ovanför mig, Åskan kom 1 sekund efter blixtarna. Helt plötsligt släcks lampan i sophuset och det är därefter strömavbrott i 20-30 minuter i hela området.... Jag kunde ju inte bara stå där genomblöt som en tok så jag springer ut i hagel och regn med min vackra sopvagn. Jag blir ännu mer blöt och det åskar alldeles precis ovanför mig. Känner mig lagom chockad av situationen haha. Som extra på allt hade jag en liten flicka med mig som hade kommit fram och pratat en stund innan, hon var livrädd för åskan haha! Hon kom inte in genom porten till sin lägenhet heller så jag fick ringa hennes mamma mitt i allt! Dagens historia med mobilbilder från dagen!!

Segt. Publicerat 2012-07-30 | Kl 20:55:23 | iPhone,

Jag har massa bilder från Linköping att visa. Men jag är bara så trött. Så trött. Jag har ingen tid. Allt snurrar i huvudet. Jag har drömt ca 8 mardrömmar denna vecka. Det är ruggiga sådana. Vaknar upp på natten med otäcka tankar, skräck och rädsla. Jag blir äcklad av hur jag kan skapa allt i min fantasi. Ush. Jag är för stressad eller orolig. Något är det. Jag har ofta problem med mina drömmar. Det har jag alltid haft. Jag minns allt (tror jag). Jag tänker på drömmarna hela dagarna och funderar på varför... Ni skulle bara veta..... Mobilbilder från Linköping!

Linköping Publicerat 2012-07-28 | Kl 09:32:28 | - Vardag,

Jag och mamma åker ner på en liten kort semester över helgen till Linköping. Vi ska shoppa, fota, äta (hehe) och ha det roligt! Jag behöver komma bort lite. Jag kan mobilblogga, jag tar inte med mig datorn.
Arkivbild från bilen påväg till glommen.

Follow on Bloglovin