Hej allesammans!! Publicerat 2010-09-30 | Kl 17:08:45 | ,


Foto: Cornelia Wahlberg (Mee!) Modell: Caroline Jansson
Canon Eos 1000D + Canon 50mm f/1.8

Längesen jag skrev nu :/ har så mycket att stå i så blogglusten kommer itne riktigt och kittlar mig i fingrarna. Tyvärr!! Känns som om jag sviker er allesammans! Har så mycket i mitt liv nu! :/ I dag är typ den enda dag som ajg är ledig! Sjukt! Vill så gärna. MEn ni får räkna med lite pauser här och där! ;}

I dag hade vi elevens val. hade bild så jag ritade klart mappen. och började på en bild som ajg ska färglägga med akvarell! :D skojj. dagen gick fort. alla fall i skolan. Sen efter skolan (ordinareie tid) så fick vi låv att åka till dansstudion och prova på street dance! Innan känndes det int e bra! Men när jag väll kom dit vart det as skojj! Asså snälla! Vi har klassen uppdelad i två grupper. Min grupp + några mer skulle komma och dansa. MEeeNn, folk är så himla respekt lösa så dem skiter i att komma! Så det var jag, Louise, Ellinor och Erik som kom!! bara 4st! Så himla dåligt! Aja skyll er själv, ni får ringning hem ;} haha ;}

Aja det var kul iaf! :D Sen blir det ingen träning i kväll, torsdagsträningarna är itne så hiiimmlla roliga! :/ Så dem dagarna vilar jag :D ;} Nej nu ska jag och jobba lite! har mycket att redigera! Hörs! :)

//Cornelia

Måndags inlägg! Publicerat 2010-09-27 | Kl 17:01:25 | ,

Första gången på länge jag lägger in ett måndags inlägg! I går han jag inte skriva nåt sorry! Fick besök at släkten. Fick 5000kr av farmor i fördelsedagspresent!! Whiii :}  Och pär 300kr! Ska iväg och träna nu så jag hinner inte skriva nåt :( Kramar!

//cornelia

All night long! Publicerat 2010-09-25 | Kl 19:28:00 | - Gruppfoto & Högtider,


Asså är så himla trött i dag efter gårdagens roligheter! Så himla sojjit! Hela kvällen var som ett helt träningspass! Hoppa och dansa och sprang runt och sjöng så man var hes! Så himla roligt!!! :D Man har ju dem bästa vänner man kan ha!

Allt var så himla kul! Ska försöka lägga ut presenterna på bloggen senare! Men tålamod! ;} haha :) Fick massa fint! Fick bla. pro markers! As bra! det är asså pennor, som är as bra! Kort kommer! :D Fått många grattis av kompisarna, dock endast två st på bloggen men dem två är världa guld! tack! Dessa änglar:
Emma Broman
Dilin blogg

Hoppas ni får en bra helg!
//Cornelia

Follow on Bloglovin