Bye bye! Publicerat 2010-10-31 | Kl 15:08:42 | ,

Nu åker jag och överlämmnar bloggen åt Isabella och Matilda! Kommer sakna er så mycket! Vare sig om du trot eller ej ;} KOmmer det! Ni är min dragkraft! :D Jag ska ha två underbara veckor med massa shoppingturer och underbara soliga dagar! Sen när jag kommer hem ska jag vara brun och välmående med en stor mage! Haha :D Ska äta ihjäl mig! :D Älskar mat! :D HahA :D Hoppas ni har ett bra lov och sköter om er! Så hörs vi om ca 2veckor! :D Trevlig haloween också! (stavning) Hejdå på er alla sötingar! :D

//Cornelia

Today Is The Day! Publicerat 2010-10-31 | Kl 13:04:15 | - Porträtt & Modell,

Verkligen en favoritbild med Isabella!

I dag är det dagen jag åker från Dalarna til huvudstaden Stockholm! Vi tar tåget kl 4 bort från lilla staden och möter storstaden! :D Det blir allt skojj! Vi kommer ju inte åka i dag, vi åker till U.S.A i morgon! Närvös! :D Och spänd, det ska bli så himmla kul! Mamma och pappa är och lämmnar hundarna nu och sen åker vi vid halv fyra! :D Ska duscha nu! Herrå!

//Cornelia

Galen packning! Publicerat 2010-10-30 | Kl 18:38:31 | ,

Packar nu det sista till resan. i morgon så åker vi kl 4 på eftermiddagen. Vi åker till tågstationen, så tar vi tåger därifrån till arlanda. Sen sover vi på hotell där över natten. Sen på söndag så tar vi flyget över till chicago -tror jag - i Florida i U.S.A. Vi mellan landar där och tar ett nytt flyg därifrån och flyger inrikes till Orlando i Florida. 
 Flygresan från Sverige till U.S.A tar 8 timmar + inrikesflyg 2timmar. Det tar sin tid ;} Hihi.

Vi bor i orlando en vecka. Då ska vi gå på disney World, universal, Sea world m.m. Så vi kommer ha mycket att göra den veckan!
 När den veckan är avklarad så bilar vi nedför kusten till miami. Vi bor där en natt, nästa morgon går vi på båten! Hur kul blir inte det!!!! asså kan inte vänta! :D Vi är på båten i 7 nätter. Sen sover vi i miami och sen åker v ihem ifrån orlando! :D Gud vilken härlig vecka det kommer att bli!! Snacka om att jag kommer ta kort!! :D Så mycket kort asså! :D (hoppas jag!). Köpte ett till 8gb minneskort så jag får plats med mer bilder! :D Whii! :}

Nu MÅSTE jag fortsätta packa, mamma blir lite sur annars ;} Hihi... Hoppas ni får det bra medans jag är borta! :D ♥


//Cornelia

Follow on Bloglovin