Hunted Publicerat 2010-11-30 | Kl 22:03:09 | - Porträtt & Modell,


Foto:Cornelia Wahlberg (me!) Modell: Isabella C-Lindmark
Canon Eos 1000D + Canon 50mm f/1.8

En bild från senaste fotograferingen med isabella i kylan. Dock inte en av dem bästa bilderna (kvalitén) Men den är charmig i övrigt! :D Ska försöka att redigera lite mer bilder och lägga ut dem!

God natt!

I´m back! Publicerat 2010-11-30 | Kl 20:41:58 | - Djur,

En säl från Sea World

Foto: Cornelia Wahlberg (me!)
Canon Eos 1000D + Canon 50mm f/1.8

Nu är jag hemma från träningen och på topp humör! :D Glad är jag! :D vet inte varför men ibland är man bara så himmla glad! Träningen gick bra! :D Kul vare iaf! Alltid lika roligt att träna med Matilda! :D Hihi ^^ Det är lite annorlunda träning mot vad jag gör men det är kul en då :} hihi! :D Känner mig på top! Så alla dystra människor som inte alls är på humör, peppa er själva! Ju mer du tänker på hur dåligt allt är så blir allt mycket dåligare! Var lite positiv och fokusera på det som är bra och var tacksam för det :D det hjälper jätte mycket! :} Lovar! Det har hjälpt mycket!

Hej då och tänk positivt! :}

Nothing Publicerat 2010-11-30 | Kl 17:25:51 | ,


Nu är det lugnare i hjärnan typ :S hehe! Jag ska och träna med Matilda i dag! :D Whii :} Har lust att fixa och lyckas med en fotografering! Tänk vad fint nu ute typ i skogen eller nåt ne blondin eller vad som heslt ute! Solen lyser och en assistent! Har haft assistent bara 2 gånger! :O Vill vara mer bortskämd! Men man får väll stå ut! :}

Nu drar jag på träning!

Follow on Bloglovin