maliin Stoor! Publicerat 2010-03-25 | Kl 23:38:18 | ,

Hejsan alla söta ungar! I dag har jag gjort massa skojj! I dag har var varit och praoat hos Mailiin Stoor. Vi har inträtt två toaletter och piffat till dem! Det var jätte roligt. Det tog sin tid men det var värt det!

Sen åt vi lunch! Vi åt på tzatziki! Mums, massa god mat!

Vi fixade med ljus och massa, men efter lunchen så åkte vi till lugnet och fixade en skol aula för en gala och dukade och fixade även toaletterna. Dem hade Santa Maria tema. Så dem skulle äta mexikanskt, och alltså mexikanskt dukat!

Efter en lång och rolig dag så far vi hem och jag tittade på en film som heter S.W.A.T! Den var bara för bra! Super (Y)

Maliins blogg här : http://www.qreate.se/blogg/?page_id=2566

Massa skojj inom hem inredning!

Har varit en kul vecka. Och ska kanske vara med henne på torsdag och skylta för djurmagasinet.

 

Pussar och krammarr från eran bästa Cornelia! <3

utväcklings samtal! Publicerat 2010-03-16 | Kl 06:56:07 | ,

denna vecka blir det utväcklings samtal. Så vi slutar före lunch varje dag förutom fredag. Skojj! Trött är jag effter träningen i går. Ont i huvudet´, Men man får hålla ut ;D. Jag skriver itne så mycket längre, men det är för att man inte ahr tid med npt annat än skola äta plugga och träna. inte ens sova hinner man! Ska börja lägga mig tidigare nu!

När jag får tid ska jag göra klart bloggen. För just nu hinner jag inte alls! Tuvärr. Jag skriver inte så mycket heller. Men som sagt så har jag itne tid.

I går så åt ajg på koko tahi (stavningxD). Mums! För vi slutade före lunch. Men sen Så kom jag hem, Städade och plåkade ut disk maskinen och gick ut med hundarn. Sen ritade jag den lediga tiden jag fick! Sen kom farfar och hämtade mig och skjusa (stavning´) mig till träningen. Sen fick vi vara hos farmor och farfar. Jag ducha och kolla på film. Kom hem rätt sent och la mig vid halv 11 möjligtvis :/ :Phejs pussissar :*


Äntligen! Publicerat 2010-03-11 | Kl 16:30:00 | ,
Trailen för eclipse!!!! Denna premiieerr ska jag på kan ja lova ;D <3

Follow on Bloglovin