Romme! Publicerat 2010-01-24 | Kl 21:59:15 | ,

Hej snyggingar! ;D

I da så har jag matilda, daniel och jonas. och vid andra sunder var klar och matilda med :) (Y) vi träffades där ungeför vid tio över nio. Och så åkte vi till klockan 3 alla fall jag matilda och jonas. Vi åkte öde backen mass gånger! Nu är den även Jonas favorit backe! Matilda hon ramla lite haha xD jag höll på att slå ihäl mig, men klara mig. Det var fett kul! Vi åt hamburgare, smaka råtta typ xD.

Vi åkte sen massa kuliga backar, gick rätt bra för mig. Sen när klockan var tre kom mamma och hämta oss.
kom hem somna i soffan. Sen kolla på tv och massa mer. Var helt slut. Sen skulle matidla och jonas komma hem till mig. jag städa på rummet. åt och duscha. Men han inte fixa mig-.- Tuvärr så fick matilda och jonas stå ut med det XD Men dem var så snygga så! Sötisarna var fotomodeller och vart fotade av bästa corneliiaa!  :O) Så nu kommer massa snygga bilder på det perfekta paret! (dem är så söta!)


Matidla och jonas kramas!!Söta va? <31+1=♥


Mys mys!Pussar och kramar och grattiss till matidla och jonas för två månader!!!!! <33333

Kupolen Publicerat 2010-01-22 | Kl 21:33:42 | ,

Hej alla sötnosar!

I dag så var det som vanligt fast lite strässigt! Ja skolan var som vanligt. hade profil och då gymma jag med mikaela. Gick faktiskt bra. Sen så gick jag med matilda till kupolen. Hon skulle hjälpa mig med att hitta en slalom jacka. Fan va svårt de är! Sen kom ida och sofia. Men dem gick sen :/. Sen kom mamma. Hitta en jacka:
Vad tycks?

Sen så kom matildas mamma. Och så gick ja och matidla och kolla på andra kläder och smycket! Vi träffa hanna och så träffa vi sofia och elin!
  Sist så gick vi in på JC och så hitta ja två tröjor och matilda hitta ett par jeans(leggings?) matilda skulle igentligen sova hos mig men det vart inte så :/ Synd. 
  Mamma och jag åkte hem. Jag åt och sen bada jag! Skönt. Jag var väldigt trött och hade ont så det var skönt. Sen satte jag mig här och skrev detta långa inlägg! Hoppas att många läser det känns lite onödigt annars XD Komentera om du läser! Annars tar jag dig på bar gärning! ;D <3 
  
I morgon blir det att åka skidor med matilda f, jonas, matilda l, daniel och daniels kompis. Van va nice! Längtar. Men måste gå upp kl 7 på en helg, som förra helgen D; <3

jaja men puss och kram sötisar!<33

Inget spec Publicerat 2010-01-21 | Kl 17:07:23 | ,

hej

i dag var det meningen jag skulle köpa jacka men jag och mamma orka inte! jag gick upp tidigt och ducha. kom till skolan tidigt!

sen vet jag itne vad jag ska skriva. jag fixa naglarna XD inget mer <3 men hoppas vi hörs!

jag längtar till lördag!!!!!!! Ska till romme med matilda, matilda, daniel och jonas!

Fan va nice!<3

Follow on Bloglovin